€ 30.500 voor G-sport!

Sterren op de Grasmat verzamelde zo 30.500 euro, mede dankzij de steun van vele sponsors! Dat bedrag gaat naar de werking van G-Sport in Vlaanderen.

Lees Meer
Wie neemt het op tegen wie?

Nog 2 maandjes oefenen en het is zover. Bekijk hier alvast wie het tegen wie opneemt.

Lees Meer
Save the date!

Het is officieel: de 6de editie van Sterren op de Grasmat staat gepland op zondag 8 september 2019! En nog een primeur – KRC Mechelen kondigde het vanavond aan op hun persconferentie – het voetbaltornooi en foodvillage zullen deze keer doorgaan op hun terreinen. We zijn heel blij met deze mooie samenwerking. Voor het avondevent verplaatsen we ons nadien naar onze trouwe partner Porsche Centre Mechelen. Blokkeer dus 8 september alvast in jullie agenda!

Lees Meer
Sterren op de Grasmat haalt recordbedrag van € 32.500 euro op

Sterren op de Grasmat bracht dit jaar een recordbedrag op van 32.500 euro. Dat bedrag gaat naar de werking van G-Sport Vlaanderen. De vijf edities samen brachten tot nu toe in totaal 102.500 euro op.

Lees Meer
Vedett limited edition

Vedett limited edition te koop tijdens Sterren op de Grasmat op de Nekker!

Lees Meer
Veel mooie prijzen te winnen!

Ook deze editie zijn er weer veel mooie prijzen te winnen met onze krasloten.

Lees Meer
Foodvillage

Spelers, supporters en sympathisanten kunnen zich in de foodvillage tegoed doen aan oesters, tapas, barbecue en speciale kroketten, champagne, mocktails, bier en frisdrank, en ijsjes van Heide Atelier.

Lees Meer
De poules zijn bekend!

Op 2 september spelen 20 sterrenrestaurants tegen elkaar voor het goede doel. Maar wie speelt tegen wie? Dat kom je nu te weten. Smeer de beentjes al maar in!

Lees Meer
Nieuwe website

Sterren op de Grasmat lanceert zijn nieuwe website

Lees Meer
Sponsors

Sterren op de Grasmat is nog op zoek naar sponsors

Lees Meer